1 thought on “Vores Vision

 1. Vi har en vision for Kongernes Nordsjælland
  – vi vil bygge en turistattraktion i Gribskov Kommune.

  Eventyrbanen i Kongernes Nordsjælland er vågnet op efter tornerosesøvnen i forbindelse med Coronapandemiens restriktioner.

  Bestyrelsen for Eventyrbanen i Kongernes Nordsjælland har besluttet, at genoptage bestræbelser for at få hjulene til at køre på skinner i Eventyrbanen.

  Derfor søger vi lokaler i den nye nationalparks område på ca. 500 kvadratmeter i tidligere staldbygninger, maskinhuse eller lignende. Det må også gerne være i bygninger andre steder i Gribskov Kommune.

  Vi vil også gerne i kontakt med potentielle interesserede personer, som kunne tænke sig at være med i Eventyrbanen. Alle, uanset køn, alder, bopæl, baggrund og interesse er velkommen.

  Baggrund.
  Kongernes Nordsjælland skal være mere med på landkortet over attraktive turiststeder. Det mener i hvert fald en gruppe modeltogs entusiaster, der nu vil bygge et større modelanlæg I det Nordsjællandske område. Der skal bygges en tog-modelbane og anlæg op helt fra bunden, hvorfor der bliver rig mulighed for at bruge de kreative egenskaber, tekniske viden, faglige indsigt samt organisatoriske og administrative færdigheder m.m.

  Formål.
  At skabe en platform i Nordsjælland for personer med interesse i modeltog og anlæg, så disse personer kan få en synergieffekt i deres interesse såvel teknisk, fagligt som menneskeligt. At projektet er bredt favnende for personer i alle aldersgrupper, så også børn og unge kan være med uanset køn, bopæl og interesse.

  Vores mål.
  Det er entusiasternes måI, at være en formel forening med egne vedtægter, regler, normer og regnskab. Endvidere, at der bygges et anlæg med modeltog, så dette kan være til gavn og glæde for borgere i Nordsjælland, turister, VisitNordsjælland, vækst i området og nationalparken.

Skriv et svar